gsp.ro
6 hours ago 90

Paul Iacob (27 de ani), fundașul central de la Rapid, s-a împăcat cu suporterul cu care a fost la un pas de bătaie la finalul înfrângerii cu CSU Craiova, scor 1-2, din runda cu numărul #7 a play-off-ului Superligii. Imediat după fluierul final, Iacob a fost apostrofat de fanii din dreptul băncilor de rezerve. Apărătorul a sărit la bătaie cu un fan aflat în tribună. ...




sport.hotnews.ro
3 hours ago 45

Rezultate de excepție pentru România în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism și Fitness 2024: 21 de medalii, dintre acestea 11 fiind de aur.


gsp.ro
19 hours ago 60

Gazeta Sporturilor a făcut o sinteză a celor mai inedite şi interesante date ale celor 8 meciuri din etapa a 8-a din Superliga


sport.hotnews.ro
8 hours ago 58

În acest weekend are loc pe circuitul de la Miami cea de-a cincea etapă din sezonul 2024 al Formulei 1. Max Vestappen este (din nou) marele favorit la victorie.


gsp.ro
6 hours ago 22

Prima ediţie a Marelui Premiu de MotoGP din Kazahstan a fost amânată, vineri, din cauza vremii nefavorabile din regiunea Sokol. Competiţia ar putea fi programată pentru mai târziu în cursul anului, dar nu există nicio certitudine.


gsp.ro
10 hours ago 38

Sportivii ucraineni care vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august 2024) au fost sfătuiți de conducerea comitetului olimpic național să nu aibă niciun fel de contact cu sportivii ruși și bieloruși.


sport.hotnews.ro
6 hours ago 115

Unirea Urziceni și Oțelul Galați sunt formații care au surprins multă lume în urmă cu mai mulți ani, atunci când au câștigat titlul de campioană a României. Mircea Lucescu vorbește în cadrul EuroCast 2024 despre faptul că cele două echipe nu ar fi obținut victoria doar pe teren.


sport.ro
19 hours ago 61

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre AS Roma și Bayer Leverkusen LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.